Nutriferon Shaklee Immune Booster paling berkesan

13/08/2012

Nutriferon Shaklee Immune Booster paling berkesan


Assalamualaikum...

Raya semakin dekat....mesti sume dah ready kan... baju raya...kasut raya...tudung raya...duit raya n sume yang raya la.... tapi ada satu lagi yang anda tak ready..

dah ready imunne booster untuk raya tak?????

Biasanya la lepas raya ada yang demam, sakit tekak n selsema...minum air batu banyak sangat n macam2 lagi la makan sampai tak ingat dunia......lepas cuti raya tambah lg mc pulak...masa tu penuh klinik dengan pesakit sampai doktor tak cukup tangan.....huhu.... 

jadi.....sebelum semua berlaku anda perlu lah ready dgn bekalan imunne booster.....

Nutiferon adalah imune booster pilihan saya.....

nak tahu kenapa saya pilih Nutriferon....

  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

  1. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*

  1. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

  1. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

  1. 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

1.    * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya:

Siti Sarah Mohamad Nor
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 860157 ]
Contact No  :017 202 3543
Emel : ladysara84@yahoo.com


Reactions:

0 comments :

Post a Comment

KLIK DI SINI UNTUK BELIAN SECARA ONLINE!

Contact Form

Name

Email *

Message *